maanantai 30. toukokuuta 2011

Värikollaasihaaste: hempeät värit

                                                                  lisäksi jotain pehmeää

Tavoilleni uskollisena kaivelin käsittelemättömien matkakuvien joukosta vastauksen tähän kuvahaasteeseen. Kuvat ovat katukuvia Kreetalta. Tulipas näille kroksikenkä-ja uimapatja- ja uimapötkyläkuville käyttöä... (Ne edustavat tässä kuvassa sitten jotain pehmoista)  Minulla oli mielessäni värikollaasit kun viuhkasin kameran kanssa pitkin Hanian, Plataniaksen ja Geranin katuja. Minun värini eivät ole aivan samoja hempeitä värejä. Huomaan etten mie koskaan edes näe noin haaleita värejä.Saatikka että niitä löytäisin kamerallani. Johtuukohan siitä että just nämä ehdotetut värit eivät kuulu suosikkeihini.  Tässäkin kollaasissa on 15 tasoa eli kuvaa, joten värimaailman muokkaamista vaaleammaksi olisi vienyt vielä toisen illan...


Täälläpä toisten kollaasivastaukset

8 kommenttia:

 1. Hauskat auringot :)

  Joo piti minunkin hieraista silmiäni, että tosiaanko noin haaleat haastevrit :) Minäkin olen suosinut voimakkaampia värejä.

  VastaaPoista
 2. Samma här! Perhe jo nauraa, kun kommentoin, että "Näitä värejä voisi joskus tarvita kollaasissa"! Hyvin tulivat kuvasi hyötykäyttöön! Hempeä on vaikea skaala, mutta sarjasi on mielenkiintoinen samojen värien kirkkaammalta reunalta.

  VastaaPoista
 3. Runsaasti kaikkea kauniissa sävyissä <3

  VastaaPoista
 4. Kaunista pinkkiä ja vaaleaa sinivihreää.

  VastaaPoista
 5. Samoin, en osaa käyttää annettuja hentosia värejä. Eivät ole lempivärejäni.
  Komiastihan värit kollaasissasi koreilee vahvennettuna.

  VastaaPoista
 6. Sävyt ovat oikeat ja se on pääasia. Ei värikylläisyydelle ole annettu tarkkoja määreitä haasteessa. Tämä on upea. Erityisesti ihastuin crockseihin! Itselläni on mökillä tuollaiset pinkit, mutta sinisiä en taitaisi hankkia, kun ei ole mitään sinistä vaatteissanikaan. :) Äitini oli värisävyiltään Talvi ja talvelle käy kaikki ihanan haalea, kuten myös vastaavasti tummat, kirkkaat ja loistavat viileät sävyt. Itse suosin hieman tummempia sävyjä (kuten kollaasissasi), koska olen Kesä. Olisin liian haalea ja väritön talven väreissä. :) Hirveästi selitystä tuli, mutta minä tykkään tästä kollaasista tosi paljon!

  VastaaPoista
 7. Upea ja runsas kollaasi, tykkään!!:)

  VastaaPoista

Mitä pidit? Kommentteja on mukava lukea.