tiistai 30. elokuuta 2011

Mustavalkomaanantai - Taivas

Ajelimme moottoripyörällä sunnuntaina, sadepilvet kiersivät meidät ja saimme ajettua pitkän lenkin tämän kesän viimeisillle helteille kuivana. Saapuessamme Kemijärvelle  näin peräpenkiltä tämän taivaallisen valon ja ikuistin  hetken ajelun aikana. .

Täällä taivaankatsojien maanantaita lisää 

5 kommenttia:

 1. TAivas toivoa töysi, vähän piisaa muillekin :)

  VastaaPoista
 2. Olet sinä aika jonglööri - upea kuva ajon aikana otettuna. Hyvä ettet keikahtanut penkiltä!

  VastaaPoista
 3. Voi meillä on Varadero, matkaenduro-moottoripyörä ja siinä on ihan hyvä istua ja tilaa on tosi mukavasti ja saa istuaihan normaalisti pystyssä. Myös nämä "sohvapyörien" eli isojen matkapyörien esim Hondan Goldwingin takapenkkiläiset pystyis kans hyvin kuvaamaan, sillä näissä istutaan niin leveästi ja tukevasti. Kuulema jotkut nukkuukin siellä. Aivan eri asia olis istua näiden vauhtipyörien ahtailla takapenkeillä, joissa täytyy kumartua kuskin selkään kiinni, semmoisen kyydissä kuvaamisesta ei tule mitään, kuin väärinpäin istumalla ja köytettynä kuskiin niinkuin jonkun ammattilaisen olen kuvassa nähnyt.
  Olen yrittänyt kuvata pikkupokkarilla kyydistä mutta ainakaan sillä mallilla ei onnistunut, kun kamerassa oli mahdoton laukaisuviive. Kamerani suljin on vähintään 1/400s eli lyhyt ja tietysti nuo tärädysvaimennukset päällä. Lisää juttua näistä moporeissuista löytyy Bärinä Birren blogista...

  VastaaPoista

Mitä pidit? Kommentteja on mukava lukea.