keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Alkukirjaimet: IL

Tähän halusin vastata Sri Lankan kuvalla. Miten olisi ILmajuuret. Rannan tuntumassa oli tällaisia jukkapalmun tapaisia kasveja ja ne oli kasavattaneet melkoisia ilmajuuria, vai oliko juuret sitten vaan ILmassa. En tunnistanut kasvia. Mutta olen entisessä elämässä kasvattanut peikonlehden niin suureksi, että se ei mahtunut enää huoneeseen kasvamaan ja jouduimme sen sahaamaan kappaleiksi ja viemään sitten roskiin aika monessa kaupan muovipusseissa. Sen siirtäminen olis ollut mahdotonta- eihän se olis mahtunut edes hissiin. Niin silloin pistin kasvin ilmajuuret kauniisti piiloon vesiastiaan jossa oli hiukan lannoitetta.


Meinasin laittaa esille myös kuvan jossa olis joku henkilö, jotta näkis kuinka valtavat nämä juuret on, mutta tuo ranta-asuinen minä ei ollut niin kaunista katseltavaa.


Täällä lisää IL-vastauksia

5 kommenttia:

 1. Nuo juureet ovat tuossa kuvassa kuin jokin nelijalkainen eläin:)

  VastaaPoista
 2. Hui kauhistus. Melkoinen näky. Kolumbiassa oli myös vastaavia, mutta ei ollenkaan noin isoja. Nappasin liaaninpätkän muistoksi, mutta siitä hävisi notkeus kuivuttuaan.

  VastaaPoista
 3. Vau, mielenkiintoinen! Unelmien leikkipaikka lapsille..ja minulle, mutta pelkäisin kuitenkin että joku juurenpätkä onkin käärme.

  VastaaPoista
 4. Ylemmässä ilmajuuri on kuin norsun kärsä! Tosi jännän näköisiä:)

  VastaaPoista
 5. Joopa, norsunkärsä selvästi :) Ompas varsin erikoinen puu, varmaan valtavan suuri. Oikein toivepaikka muksujen leikkiä... Vähän pelottavakin.

  VastaaPoista

Mitä pidit? Kommentteja on mukava lukea.