perjantai 29. huhtikuuta 2011

Makroviikot : KEVÄÄN ALKAMISTA KUVAAVA MAKRO

Kuvausohjeena oli :
"Voit ottaa kuvan sisällä tai ulkona, kunhan aihe sivuaa jotenkin meidän Suomessa vietettävää vappua tai kevään ensimmäistä päivää (1st of May), kuten "vappu" muualla maailmalla tunnetaan!"Kuvasin makroni sisällä. Tämä pieni myyräfiguuri lapiokourassa komentaa minua tuonne puutarhatöihin ja ajamaan elävät serkkunsa pois kukkapenkeistä ja ruusupuskista. Meilläpäin Rovaniemen seudulla ulkona pelloilla, metsissä, puutarhoissa ja puistoissa vilisee myyriä. Niitä metsästettiin jo syksyllä kaikin keinoin turhaan. Niitä näyttää olevan vain entistä enemmän.  Mistähän voisi tilata pari lapinpöllöä pihapuuhun napsimaan pihalta vipeltäjiä vähemmäksi.  Loukkuja tyhjennetään jo monta kertaa päivässä .  No samaa kertoo naapurit niinkuin Lapin radio ja taitaa se olla kaikkien aikojen myyrävuosi muuallakin Suomessa. 
Se tässä minun pihatöihin menoa jarrutteleekin, sillä minulla on hiirifobia. Minä kiljun ja kiipeän jonnekin korkealle jos näen tuollaisen  örrykän. On jo nähty monta kertaa kun olen juossut kiljuen sisälle ja minua vain puistattaa pitkän aikaa.  Ja sama minä,  minä en pelkää enkä inhoa hämähäkkejä enkä käärmeitä (kuvasin mm. Srilankassakin käärmettä ja skorpionionia), mutta kaikki hiiret, rotat, myyrät muut siimahännät....IIIK
iiik

6 kommenttia:

 1. No mihin se kommentti katosi.. sanoi vain että aivan ihana kuva, tulee oitis mieleen vappu ja tarve lähteä puutarhatöihin. Siimahännistä en minäkään välitä, meillä päin ne onkin useimmiten rottia. Iso iiik.

  VastaaPoista
 2. Jyrsijät ovat söpöjä. Minua vain pelottaa niiden vikkelä sujahtelu paikasta toiseen eikä se häntä ole kauhean kiva : ) Kiva on mukava.

  VastaaPoista
 3. Kiva kuva, mielenkiintoisen tarinan kera.

  VastaaPoista
 4. Hih, komenteleva myyrä, kyllä sinun täytyy sitä totella:)))

  VastaaPoista
 5. Onpas sinulla suloinen puutarhavahti! Oikein kunnon puutarhurin hattukin päässään. :)

  VastaaPoista
 6. Olisikohan hiiret ym. vähemmän iik! jos niillä olisi tuollainen hauska lierihattu päässä ;)
  Hauska kuva.

  VastaaPoista

Mitä pidit? Kommentteja on mukava lukea.