keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Alkukirjaimet: TY

Minun vastaukseni haateeseen on hyvin TYly.
Kuva on Sri Lankasta ja Bentota Beach hotelliamme ympäröivältä  suojamuurilta, joten asiattomilta pääsy kielletty tai vastaanotto on aika terävän TYLYÄ.  Näin tämän sillalta ja kuvasin pitkällä objektiivilla, joten minun ei tarvinnut onneksi itse kiipeillä tuonne.


täällä lisää TY-vastauksia

8 kommenttia:

 1. Tuollaisia näin myös Kolumbiassa. Estää aika kivasti vääränlaiset vieraat ja jollakin tavalla ehkä paremman näköinen kuin joku piikkilanka.

  VastaaPoista
 2. Tuollaisia oli Etiopiassakin ainakin rikkaampien omistamien talojen aidoilla. Aika hankalaa tuosta olisi ehjänä yli tulla

  VastaaPoista
 3. No ohhoh! Siinä on tosi tyly vastaanotto. En ole koskaan noita nähnyt, mutta jossain kirjallisuudessa olen kuullut tuollaisista tylyistä vastaanotoista aitamuurien päällä.

  VastaaPoista
 4. Tosi hyvin kekstitty! Olen itse kuvannut näitä 'lasipuutarhoja' ja 'muurinpäällysistutuksia', joita erityisesti varakkaammat talonomistajat kylvävät talonsa ympärille. Mutta näin hienoa otosta mulla ei olekaan, tämä on lisäksi supertyly..!

  VastaaPoista
 5. Oho! Aika hurjaa. Hyvä, että selitit mistä on kyse. Katselin ensin vaan kuvaa ja ihmettelin kovasti, että mikäs viristys tämä on. Mielenkiintoinen!

  VastaaPoista
 6. Tällä suunnalla tuommoista tylyyttä näkee silloin tällöin, noin läheltä en silti koskaan ole katsellut. Hienosti kuvattu.

  VastaaPoista
 7. Hieno TYly vastaus!
  Auringonvalon sirpaleilla leikkiessä tuohan voi olla kauniskin tilateos...
  Jeps, vain se piikkilanka puuttuu...

  VastaaPoista

Mitä pidit? Kommentteja on mukava lukea.